« Kaikki Tapahtumat
Konnustuvan jo perinteeksi muodostuneet peijaiset ovat taas täällä!
Perjantaina 15.11. peijaisissa on rento meininki ja listallemme nousee herkullisia hirviannoksia keittiön ollessa auki klo 16-20. Hirviburger, katajanmarja majoneesi, karpalohyydyke ja ranskalaiset Konnuksen hirvikeitto Hirvilasagne
Lauantaina 16.11. kokkivieraana keittiössämme on Top-Chef voittaja Anssi Kantelinen, Urban / Kuopio. Tarjolla on kolmen lautasen peijaisillallinen, tietenkin hirvi pääroolissa. Kattaukset klo 15 ja 18, pöytävaraukset info@konnus.fi
Ranskalainen sipulikeitto, ylikypsää hirveä, suppilovahveromajoneesia, juustoportin vuohen gryereä ja timjamikrutonkia Hirven paahtopaistia, tattikastiketta, punaviiniarancini ja lehtikaalia Tyrni-limoncello tiramisua ja paahdettua valkosuklaata Menu 52€ (lapset alle 7v 38€)
Vaikka ilmeistä onkin, että tarjonta on lihapainotteinen, voimme palvella myös erikoisruokavaliot, joista voidaan sopia pöytävarausta tehtäessä.
Tervetuloa!