Lukio

Leppävirran lukio – laadukas yleislukio

Leppävirran lukion logo

Innostava ilmapiirimme kannustaa hyviin opintosuorituksiin ja ylioppilaskirjoitusmenestykseen. Valtakunnallisissa lukiovertailuissa Leppävirran lukio on vuodesta toiseen sijoittunut Pohjois-Savon kärkisijoille. Laadukas lähilukiomme antaa hyvät lähtökohdat jatko-opintoihin!

Kilpaurheilu ja opiskelu on mahdollista yhdistää Leppävirran lukiossa. Meillä voi suorittaa 13 urheiluvalmennukseen liittyvää soveltavaa lukiokurssia. Olemme  Kuopion alueen urheiluakatemian jäsenoppilaitos.

Toimimme yhteistyössä Pohjois-Savon II asteen oppilaitosten ja verkko-opetuspalveluja tarjoavan Isoverstaan kanssa. Opiskelija voi suorittaa yhdistelmätutkinnon tai täydentää omaa opinto-ohjelmaansa harvinaisemmillakin lukiokursseilla. Kansainvälistä väriä opiskeluun tuovat opintomatkat ulkomaille sekä vireä opiskelijavaihto. Ruotsin kielen opintoja tukevassa TOKI-projektissa teemme yhteistyötä yli kielirajan, suomenruotsalaisen Gymnasiet i Petalaxin lukiolaisten kanssa. Ruotsin kieltä opiskellaan myös eluokkatandemia hyödyntäen, eli virtuaalisessa oppimisympäristössä yhdessä petolahtelaisten nuorten kanssa.


Yhteystiedot

Leppävirran lukio, Laivurintie 19, 79100 Leppävirta

Suvi Markkanen

Kivelän koulun ja lukion koulusihteeri

Apulaisjohtaja Simo Ahtiainen
puh. 044 7507021

Opinto-ohjaaja Heidi Turunen
puh. 044 7975127

Lukion opettajien ja muun henkilökunnan nimilista sekä yhteystiedot löytyvät myös Peda.netistä.

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@leppavirta.fi ilman ääkkösiä ja väliviivoja.

Lukion yleinen sähköposti: lukio@leppavirta.fi