Yrityksen perustaminen

Onko sinulla yritysidea, jonka suunnitteluun ja toteuttamiseen tarvitset apua? Leppävirran kunta toimii yhteistyössä Keski-Savon Uusyrityskeskus Wäläkyn kanssa, josta saat maksutonta ja luottamuksellista sparrausta ja neuvontaa yrittäjyyteen, yrityksen suunnitteluun ja perustamiseen sekä kevytyrittäjyyteen.

Aloittavien yritysten neuvonta

Uusyrityskeskus Wäläkky on yrittäjyydestä kiinnostuneiden ja yrittäjien palvelupiste, jossa voit selvittää minkä hyvänsä yritysideasi toteuttamiskelpoisuutta. Toiminta-alueemme on Varkaus, Leppävirta ja Joroinen.

Wäläkky Uusyrityskeskus

Yritystulkki-palvelu

Selkeällä opastuksella ja hyvillä neuvoilla voit kehittää yritystoimintaasi tai perustaa uutta. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta, hinnoittelua ja investointeja.

Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden hoidossa
  • laskentaohjelmat, työkirjat, lomakkeet
  • rahoitus
  • taloushallinto
    verotus
  • terveysvalvonnan yhteystiedot

Yrityksen perustamisasiakirjat

Perustamisilmoituslomakkeet sekä muutos- ja lopettamisilmoituslomakkeet löytyvät Yritys-Suomi verkkopalvelun kautta. Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ on yhteinen palvelu yrityksille ja yhteisöille, jotka ovat verohallinnon, kaupparekisterin tai säätiörekisterin asiakkaita.