Kuva usvaisesta virrasta ja sen ylittävästä sillasta

Vapaat tontit

Leppävirralla asumisessa on laatua

Isojen vesistöjen läheisyys, sijainti kahden kaupungin välissä, laadukkaat opetus- ja peruspalvelut sekä erittäin runsaat urheiluharrastusmahdollisuudet tekevät paikkakunnasta erinomaisen asuinpaikan.

Kunnan tonttitarjonta

Leppävirran kunnalla on myynnissä noin 104 omakotitonttia. Tontteja on tarjolla mm. Uitukanharjussa, kävelymatkanpäässä keskustan palveluista, Sorsakosken taajamassa ja Paukarlahdessa. Vaikka omaa rantaa ei jokaiselle asukkaalle ole tarjota, ranta ei yleensä ole kaukana. Kirkonkylän taajaman eteläosassa, kauniilla Unnukan vesistöön rajoittuvalla Ukonniemen Lossinpellon alueella on myynnissä myös uusia rantatontteja.

Ukonniemen tontit

Leppävirran kirkonkylän eteläpuolelle, Ukonniemen Lossinpellon alueelle rakentuu uusi asuinalue, joka tarjoaa rannanläheistä asumista Unnukan rannalla. 

Paukarlahden tontit

Paukarlahdessa Leväntien varressa on kaksi asuinrakennustonttia. Tontit ovat rakennettavuudeltaan ja ilmansuunnaltaan edullisilla paikoilla.

Oravikosken tontit

Tulossa: Leppävirran kunta on laatinut Oravikosken asemakaavan muutoksen kortteleissa 16 (osa) ja 19. Kaavassa on osoitettu rakennuskäyttöön viisi uutta tonttia.

Sorsakosken tontit

Kunnan tarjoamat Sorsakosken omakotitontit sijoittuvat Kiertopolun, Taivalmäen sekä Kanavan läheisyyteen. Alueen kaikki tontit ovat hinnaltaan 500 € pinta-alasta riippumatta.

Timolan tontit

Timolassa on aktiivinen ja elävä kyläyhteisö. Sen kauniissa maisemissa on tällä hetkellä vapaana kaksi tonttia. Vuonna 2023-2024 tulee myyntiin kymmenkunta uutta tonttia.

Kirkonseudun tontit

Kirkonkylän seudulta löytyy useita eri vaihtoja uuden kodin rakennuspaikaksi esimerkiksi Kauppilanmäeltä, Uitukanharjulta, Virranrannalta ja Nikkilänmäeltä.


Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.
Leppävirran tontit ja työpaikat -video

Lisätietoja:

Merja Tuomainen

Maankäyttöinsinööri

– Maankäyttö – paikkatieto – taajaman ja haja-asutuksen osoitteet – talousmetsien hoito – yksityistieasiat

Suvi Nenonen

Kaavoittaja

– Yleiskaavoitus – kaavoitus

Antti Tulila

Elinkeinoasiamies

– rahoitusneuvonta, toimitila- ja tonttiasiat, investointi- ja kehittämishankkeiden valmistelu