Kuvassa Leppäkertun koulun opetustila.

Perusopetukseen ilmoittautuminen

Perusopetukseen ilmoittautuminen lukuvuosi 2024-2025

Syksyllä 2024 koulunsa aloittavat vuonna 2017 tai aiemmin syntyneet lapset, jotka eivät ole vielä aloittaneet koulua. Oppilas käy ensisijaisesti sitä lähikoulua, jossa on hänen luokka-asteensa opetusta. Oppilaalla on tämän lisäksi oikeus hakeutua muuhun kouluun. Tällöin tulee olla lyhyt perustelu, joka merkitään ilmoittautumislomakkeeseen.

Tällä hetkellä esiopetuksessa olevat oppilaat saavat ohjeet ilmoittautumisesta perusopetukseen ja aamu-ja iltapäivätoimintaan hakemisesta helmikuun puolivälissä Wilman kautta.

Ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen tehdään ensisijaisesti internet-pohjaisen Wilma-järjestelmän kautta. Sähköinen ilmoittautuminen on tarkoitettu huoltajille, joilla on Wilma-tunnukset. Lomakkeet on avattu Wilmassa ilmoittautumista varten. 

Wilmassa hakemus löytyy kohdassa Lomakkeet → Perusopetukseen ilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen aamu- ja iltapäivätoimintaan  

Samaan aikaan perusopetukseen ilmoittautumisen kanssa alkaa hakeminen koulun aamu-ja iltapäivätoimintaan kaudelle 2024-2025. Tarkemmat ohjeet aamu-ja iltapäivätoiminnasta on omalla nettisivulla. Sitova hakemus on tehtävä viimeistään 30.4.2024. 

Sähköinen hakemus aamu-ja iltapäivätoimintaan löytyy Wilmasta kohdasta Hakemukset ja päätökset.  Klikkaa oikeasta reunasta uusi hakemus ja valitse Hakemus aamu-ja iltapäivätoimintaan.

Koulut ja koululaisten aamu-ja iltapäivätoiminta alkavat keskiviikkona 7.8.2024

Koulukuljetusten osalta tutustu päivitettyyn koulukuljetusohjeeseen kohdassa Koulukuljetus.

Mikäli sähköinen ilmoittautuminen ei ole mahdollista ilmoittautumisen perusopetukseen ja hakemisen aamu-ja iltapäivätoimintaan voi tehdä paperisella ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeet voi tulostaa alla olevista linkeistä. Lomakkeita saa myös koulutoimistosta ja esiopetuksesta.

Lomake täytetään ja palautetaan koulutoimistoon viimeistään 30.4.2024.

Koulutoimiston osoite on: Savonkatu 39, 79100 Leppävirta.

Lisätietoja kouluun ilmoittautumisesta saa sivistysjohtaja Sari Ihalaiselta, puh. 044 7975 669 tai koulutoimistosta, puh. 044 7975 411.

Näistä linkeistä voit tulostaa paperisen lomakkeen:

Lukuvuoden 2024-2025 työ- ja vapaapäivät löytyy täältä.