Kauppilanmäen asuntoalue

Kauppilanmäen uusimmat asuntoalueet sijoittuvat kävelymatkan päähän keskustan palveluista. Kauppilanmäen länsirinteellä oleva asuntoalue sijaitsee Lännentien varressa.

Kauppilanmäen asuntoalue kokonaisuudessaan rajautuu Heinävedentiehen, Oksmannintiehen ja Ruutanalammen puistoon. Kauppilanmäeltä on hyvät liikenneyhteydet taajamaan ja kouluille. Myös Leppävirran keskustan keskeinen pääulkoiluverkko sivuaa aluetta.

Kauppilanmäen uuden asuntoalueen lisäksi myös Ruutanalammen alueella on vapaita tontteja mm. Itäkalliontiellä ja Sahurinkujalla.

Tonttien varaukset tehdään erilliselle varauslomakkeelle, joka löytyy karttapalvelusta alla olevista linkeistä.

(Karttapaikka ohje: Valitse tontti (punareunainen keltainen alue), saat lisätietoja ikkunaan oikealle -> vieritä palkkia kunnes näkyy ->lisää tämä tontti hakemukseen -painike.)

Kauppilanmäki:

Lännentie Kuva Kauppilanmäeltä

Pohjantie

Sahurinkuja

Laidunkuja

Kartannontie

 

Uitukanharjun ja Paajalanmäen asuntoalue

Kaava-alue sijaitsee Heinävedentien ja Paajalanmäentien pohjoispuolella. Asemakaavamuutoksella ja -laajennuksella muodostuu erillispientalojen ja julkisten lähipalvelurakennusten korttelialueet sekä niihin liittyvät katu- ja virkistysalueet.

Tärkeänä tavoitteena on ollut asuintonttitarjonnan lisäämisen ohella keskustaajaman pohjoispuolen alueiden virkistyskäyttömahdollisuuksien ja luontoarvojen säilyttäminen.

Tonttien osto/varaukset tehdään erilliselle varauslomakkeelle, joka löytyy karttapalvelusta alla olevasta linkeistä:

Paajalanmäki:

Eevantie ja EljaantieKuva Paajalanmäeltä

Ollintie, Oksmanintie, Tikkutie ja Kaarnakatu

Tuohitie ja Petäjämäentie

Naavakuja ja Petäjämäentie

 

Virranrannan asuntoalue     

 Virranrannan asuntoalue sijoittuu rannan välittömään läheisyyteen, Konnuksentien itäpuolelle. Kunnallistekniikka valmistui tarpeellisilta osin keväällä 2007.

Tonttien ostot/varaukset tehdään erilliselle varauslomakkeelle, joka löytyy karttapalvelusta alla olevasta linkistä:

Virranranta

Kuva Virranrannasta

 

Liittymät

Alueella on Savon Voiman sähköliittymät. Sähköliittymä asioissa voi olla yhteydessä liittymäpalveluun puh. (017) 224 300 tai tekninen.myynti@savonvoima.fi

Vesi- ja viemäriliittymä asiossa yhteys:
Hanna Veijalainen
vesihuollon käyttöpäällikkö
puh. 044 768 4466 tai hanna.veijalainen@leppavirta.fi

Arvioidut liittymä kustannukset (nämä tiedot voi muuttua):

Liitymähinnat

Tontin vuokraaminen

Tonttien vuokraaminen 50 vuoden vuokrasopimuksella on mahdollista. Tonteista peritään tällöin vuotuista vuokraa seitsemän prosenttia kyseisen tontin luovutushinnasta. Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Vuokratontti on mahdollista ostaa omaksi rakentamisvelvollisuuden täyttämisen jälkeen.

Tonteille on rakentamisvelvollisuus kolmen vuoden sisällä kauppakirjan/vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Tonttien varausmaksu on 100 €, joka on voimassa kolme kuukautta. Tonttikaupan yhteydessä varausmaksu palautetaan.

Lisätietoja:

Kaavoittaja
Suvi Nenonen puh. 044 797 5523

Elinkeinoasiamies
Antti Tulila puh. 044 750 7023

Maankäyttöinsinööri
Merja Tuomainen puh. 044 768 3558

Sähköpostiosoite muotoa: etunimi.sukunimi@leppavirta.fi