Maksuttomien liikuntakorttien hakumenettely uudistuu

25.08.2022 klo 00:00 | Jaa Facebookiin

TIEDOTE 25.8.2022

 

Maksuttomien liikuntakorttien hakumenettely uudistuu

 

Leppävirran kunta tukee kuntalaisten liikuntamahdollisuuksia mm. edullisilla juniori- ja senioriliikuntakorteilla. Juniorikortit maksavat 50 € / puoli vuotta ja 90 € / vuoden.
Seniorikorttien hinnat 60 / 100 €. Molemmilla korteilla saa rajattoman käyttöoikeuden kylpylään, kuntosaleille ja hiihtoareenalle hiihtokaudella.
Juniorikortti on etu kaikille leppävirtalaisille 4-19 vuotiaille. Alle 4-vuotiaat pääsevät kylpylään ilmaiseksi. Itsenäisen kuntosalikäytön ikäraja on 12 vuotta.
Seniorikortti on etu kaikille leppävirtalaisille eläkeläisillä iästä riippumatta. Yli 80-vuotiaille leppävirtalaisille kortti on aina maksuton.

Edullisten myytävien korttien lisäksi kunta on varannut 100 kpl maksuttomia juniori- ja seniorikortteja taloudellisin, terveydellisin tai sosiaalisin perustein jaettavaksi. Korttia voi hakea tällä lomakkeella:
https://link.webropolsurveys.com/S/913F289848B0FD9F  Tarvittaessa lomakkeen saa tulostettuna Vesileppiksestä, kirjastosta tai kunnantalolta.
Korttia voi hakea henkilö itse tai esim. hänen huoltajansa. Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta käsittelee saapuneet hakemukset ja tekee päätöksiä maksuttomien korttien myöntämisestä kaikissa kokouksissaan.

Leppävirran kunta ostaa liikuntapalvelut ja liikuntapaikkojen hoidon Leppävirran Virkistysuimala Leppäkerttu Oy:ltä. Liikuntapalvelusopimus on esitelty tällä verkkosivulla: https://leppavirta.fi/liikuntapalvelut 
ja liikuntapalveluihin voi tutustua yhtiön verkkosivuilla: https://www.vesileppisliikuntapalvelut.fi/ 

 

Lisätietoja:

   Ann-Mari Karvinen

   kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja

   ann-mari.karvinen@leppavirta.fi

   044 797 5676

   Leppävirran kunta

   PL 4 / Savonkatu 39

   79100 Leppävirta

   https://leppavirta.fi/kulttuurijavapaaaika 
   https://www.facebook.com/annmari.karvinen.33/