Ehdota Leppävirran kulttuurin, liikunnan, vapaaehtoistyön palkittavia sekä kunnia-ammattilaista 15.3. mennessä

 

TIEDOTE 26.1.2023

Leppävirran kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta jakaa vuosittain seuraavat palkinnot:

Kulttuurin ja taiteen palkinto
Liikunnan ja urheilun palkinto
Vapaaehtoistyön palkinto
Kunnia-ammattilaisen palkinto

Kunkin palkinnon suuruus on 500 €. Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan myöntämän palkinnon saaja voi olla teko tai toimija (henkilö, työryhmä, organisaatio), kunnia-ammattilaisessa vain henkilöt. Kunnia-ammattilainen valitaan vuorovuosin näiltä toimialoilta: alkutuotanto, teollisuus, palvelut. Vuonna 2023 palkitsemisvuorossa on teollisuus. Samalle toimijalle palkinnon voi myöntää vain kerran. Myönnetyn palkinnon perustelu voi olla joko ajankohtainen merkittävä saavutus tai pitkäjänteisestä toiminnasta palkitseminen. Kuntalaiset voivat ehdottaa palkinnon saajia vuosittain. Ehdotuksissa täytyy olla perustelut sekä palkinnon ehdottajan ja saajaksi
ehdotetun yhteystiedot. Lautakunta tekee päätökset palkinnoista kevään kokouksissaan. Kaikki palkinnot jaetaan 4.6. Leppävirta-päivän kotiseutujuhlassa.
Palkittavia voi ehdottaa tällä lomakkeella 15.3. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/6CD8751BA5A58312 

Lomake on esillä kunnan tiedotteissa sekä tällä verkkosivulla: https://leppavirta.fi/palkinnot  Samalla sivulla on tietoa aiemmin palkituista. Ehdotuksen voi halutessaan tehdä myös paperilomakkeelle, joita saa kirjaston asiakaspalvelusta.

Lisätietoja:

Ann-Mari Karvinen
   kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja
   ann-mari.karvinen@leppavirta.fi
   044 797 5676
   Leppävirran kunta
   https://leppavirta.fi/kulttuurijavapaaaika 
   https://www.facebook.com/annmari.karvinen.33/