Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut ovat osa kunnan sivistyspalveluja yhdessä koulu- ja varhaiskasvatuspalvelujen kanssa. Osastopäällikkönä toimii sivistysjohtaja. Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja toimii kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen esimiehenä, ostopalvelusopimusten yhteyshenkilönä ja kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan esittelijänä.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden tehtävänä on tarjota kuntalaisille mahdollisuuksia omaehtoiseen ja ohjattuun hyvinvointia ja elämänlaatua tukevaan toimintaan. Tulosalue kehittää, edistää ja järjestää monipuolista kulttuuri- ja vapaa-ajan tarjontaa koko kunnan alueella. Lisäksi avustuksilla, tiedotuksella ja neuvonnalla tuetaan mm. harrastuksia ja tapahtumia järjestäviä toimijoita. Palveluista 2/3 tuotetaan itse (hallinto, kulttuuri, kirjasto, nuoriso), 1/3 ostetaan näiltä toimijoilta:

 

Yhdistysfoorumi

19.2.2020 yhdistysfoorumin teemana Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen ja Mansikka ry:n rahoitusmahdollisuudet

Mihin yhdistykset voivat hakea avustusta vuonna 2020 Mansikka ry:ltä? Leader-rahoituksen linjausten sekä keväällä avautuvien teemahankehakujen infotilaisuus. Lisäksi tietoa seuraavan ohjelmakauden valmistelusta sekä siitä kuinka yhdistykset voivat osallistua ja tuoda omia näkemyksiään esille strategiatyössä. Kirsi Manninen, toiminnanjohtaja, Mansikka ry. Tilaisuudessa esitelty aineisto
18.30 Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen Leppävirralla
Yhdistykset, seurat ja järjestöt ovat kunnan toiminnallisia ja strategisia kumppaneita sekä ihmisten arjen hyvinvointia ja aktiivista kansalaisuutta vahvistavia yhteisöjä. Keskeisten hyvinvointia edistävien toimintojen avaaminen ja yhteisten tavoitteiden asettaminen hyvinvointisuunnitelmaan. Millä tavoin yhdistysten toiminta kytkeytyy kunnan elinvoimaan ja imagoon? Sivistysjohtaja Sari Ihalainen, kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Ann-Mari Karvinen, nuorisotyön koordinaattori Kaisa Suhonen, yhteisöohjaaja Hanna-Kaisa Kankkunen.
Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen Leppävirralla esittelyaineisto
Ryhmätöiden tulokset

Lomakkeet

Kerro palautetta palveluistamme täällä >>
Jätä tarjous kulttuuri- tai tapahtumapalvelusta täällä. Otamme yhteyttä jos tarjous johtaa tilaukseen tai tarvitsemme lisätietoja.

Uutiskirje

Voit lukea uutiskirjeet seuraavista linkeistä: 

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen uutiskirje 1/ 2020
Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen uutiskirje 2/2020
Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen uutiskirje 3/2020

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen uutiskirje 4/2020
Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen uutiskirje 5/2020

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen uutiskirje 6/2020

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen uutiskirje 7/2020

Voit tilata uutiskirjeen omaan postiisi tästä linkistä.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta

Leppävirran kunnan hallintosäännön 21 § 6 mukaisesti kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta

  1. Vastaa kulttuuri-, museo-, nuoriso-, liikunta-, kansalaisopisto- ja kirjasto- ja tietopalvelujen järjestämisestä, kehittämisestä ja tukemisesta.
  2. Päättää toimialansa maksuista ja korvauksista.
  3. Päättää toimialansa avustus- ja palkitsemismenettelyistä.
  4. Vastaa toimialansa sopimuksista.
  5. Päättää toimialaansa sisältyvien kokoelmien (esim. kirjaston aineisto, kotiseutumuseon kokoelmat, taidekokoelma) hallinnoinnin periaatteista sekä näihin liittyvistä hankinnoista ja hankkeista.

Lautakunnan kokoonpano >>
Lautakunnan kokousten esityslistat ja pöytäkirjat 1.1.2020 alkaen>>

Yhteystiedot

kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Ann-Mari Karvinen
ann-mari.karvinen(a)leppavirta.fi / 044 797 5676

käyntiosoite: Kirjasto, Koulutie 4, 79100 Leppävirta
postiosoite: Leppävirran kunta, PL 4, 79101 Leppävirta