Vesihuoltolaitos tiedottaa: Putkirikon korjaustöistä johtuvat vesikatkot ohi – putkirikko korjattu

Teksti tekninen osasto tiedottaa

Päivitys 11.7. klo 20: VESIHUOLTOLAITOS TIEDOTTAA: Putkirikko korjattu

Putkirikon korjaustyöt ovat valmistuneet.

Vedenjakelun häiriö, joka koski alueita Riusatie, Juottorannatie 4-22, Peltotie 13-20, Riihitie 3-11, Peltotie 4-2 ja Juottorannan matonpesupaikka, Nikkilänmäki Lounaanniementie, osaa Savonniementietä sekä Nikkilänmäentien eteläpäätyä on päättynyt.

Häiriö voi aiheuttaa veden värjäytymistä Leppävirran vesihuoltolaitoksen alueella. Jos vesi on värjääntynyttä, sitä tulee juoksuttaa, kunnes se kirkastuu. Värjääntynyttä vettä ei suositella juotavaksi tai käytettäväksi pesukoneessa. Jos vesi ei ole värjääntynyttä, sitä voi käyttää normaalisti.

VESIHUOLTOLAITOS


Putkirikon korjaustöistä johtuvat vesikatkot alkoivat tänään tiistaina 11.7. noin klo 12.30.

Vedenjakeluhäiriöt koskevat alueita  Riusatie, Juottorannatie 4-22, Peltotie 13-20, Riihitie 3-11 (mahdollisesti myös muut Riihitien kiinteistöt), Peltotie 4-2 ja Juottorannan matonpesupaikka, Nikkilänmäki Lounaanniementie, osaa Savonniementietä sekä Nikkilänmäentien eteläpääty.

Päivitys 16.00: Putkirikon korjaustyöt jatkuvat. Aikaisemmista tiedotteista poiketen vesikatkoalueilla on tullut vettä pienemmällä paineella, mutta pieniä alueita voi olla myös kokonaan vedettömänä. Vesijohtoverkoston paineen pieneneminen johtuu siitä, kun veden painetta on jouduttu vähentämään korjaustöiden sujuvoittamiseksi. Vesikatkot pyritään pitämään mahdollisimman lyhyinä. Ajoittaisia vedenjakeluhäiriöitä voi esiintyä myös muualla Riihitien alueella, kuin aiemmin ilmoitetut kiinteistöt 3-11.

Tiedotamme seuraavana kerran viimeistään klo 20.

VESIHUOLTOLAITOS