Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

8.7. Improvisoitu äänimatka Alapihan kartanon Amma Centerissä

8.7.2024 @ 18:00 - 18:45

Aavakaiku esittää meditatiivisen improvisoidun äänimatkan, joka kestää noin 45 minuuttia. Äänimatkan aikana kuulija voi rentoutua ja nauttia hetkestä.
Aavakaiku luo improvisoitua äänitaidetta elektronisilla ja akustisilla soittimilla. Duo yhdistelee ilmaisullisia, yllätyksellisiä ja tunnelmallisia elementtejä, leikitellen erilaisilla äänillä ja sävelillä. Esitykset ovat kokemuksellisia ja ainutlaatuisia, sillä äänimatka luodaan hetkessä, eikä sen suuntaa ole ennalta määrätty.

Mari ja Turkka ovat kokeneita improvisoidun äänitaiteen esittäjiä, jotka ovat esiintyneet useasti mm. Sara Hildénin taidemuseolla ja Kulttuuritalo Laikussa sekä soittaneet monia äänitaide-esityksiä Suhina Kollektiivin jäseninä.
Mari on aktiivinen muusikko, joka vaikuttaa useissa kokoonpanoissa live- ja studiomuusikkona pääinstrumentteinaan saksofonit ja huilut. Turkka on äänityön ammattilainen, joka työskentelee äänisuunnittelijana ja säveltäjänä tv-tuotannoissa sekä tuottaa äänitaideperformansseja soolona sekä Suhina Kollektiiville.
Mari Martikainen – Saksofonit, huilut, efektit
Turkka Vuorinen – Kosketinsoittimet, elektroniikka
Vapaaehtoismaksu Amma-keskuksen hyväksi

Tiedot

Päivämäärä:
8.7.2024
Aika:
18:00 - 18:45
Kotisivu:
https://ammacenter.fi/

Järjestäjä

MA Center Leppävirta
Email
info@ammacenter.fi

Tapahtumapaikka

Alapihan kartano / MA Center
Tuikkalantie 8
Leppävirta,
+ Google Map