Miljoona roskapussia -kampanja Leppävirralla, kaikki mukaan!

Tänä keväänä koko Suomi kerää miljoona pussillista roskia. Myös Leppävirralla haastamme kuntalaiset siivoustalkoisiin siistin ympäristön puolesta. Lauantaina 29.4. ja koko toukokuun ajan aina keskiviikkoisin ja lauantaisin kunnantalon vieressä (torin parkki) pihalla oleva Molok -jätesäiliö on auki klo 9.00-16.00 välisen ajan, joten voit tulla kippaamaan keräämäsi roskat isoon säiliöön talteen. Lähde siis ulkoilemaan yksin, yhdessä perheen tai kaveri-/työporukan kanssa ja keräile samalla ympäristöstäsi sinne kuulumattomia roskia. Yksittäisiä roskapihtejä saa lainattua kirjastolta.

Huom! Järjestämme myös Oravikoskella ja Sorsakoskella Miljoona muovipussia -kampanjapäivän la 13.5. klo 9-16, jolloin löydät roskille tarkoitetun keräysastian Oravikoskella Kuntotalon pihalta, Keilatie ja Sorsakoskella Sorsakosken koulun sisäpihalta.

Muistathan päivän päätteeksi merkitä keräämäsi roskapussimäärän Ylen sivujen laskuriin: Laskuri löytyy tästä osoitteesta. HUOM! Väärinkäytösten vuoksi ilmoittajan on ensin luotava itselleen Yle Tunnus, jotta roskapussien määrän voi ilmoittaa laskuriin. Ohjeet Yle Tunnuksen luomiseen löytyvät tästä linkistä.

Tähän mennessä Leppävirralla on kerätty jo 210 pussia roskia. Hienoa, tästä meidän on hyvä jatkaa ja saamme kesäksi siistin ilmeen kylän raitille!

#miljoonaroskapussia #leppävirta