Miljoona roskapussia -kampanja käynnistyy jälleen 15.4.2024 – tule mukaan!

Tänä keväänä koko Suomi kerää jälleen miljoona pussillista roskia. Kampanja on käynnissä 15.4.-5.6.2024. Myös Leppävirran kunta on mukana kampanjassa ja haastamme kuntalaiset siivoustalkoisiin siistin ympäristön puolesta.

Keskiviikosta 17.4. alkaen aina 5.6. asti, kunnantalon vieressä (torin parkki) pihalla oleva Molok -jätesäiliö on auki keskiviikkoisin (poikkeuksellisesti vkolla 18 torstaina 2.5.) ja lauantaisin klo 9.00-16.00 välisen ajan, joten voit tulla kippaamaan keräämäsi roskat isoon säiliöön talteen. Lähde siis ulkoilemaan yksin, yhdessä perheen tai kaveri-/työporukan kanssa ja keräile samalla ympäristöstäsi sinne kuulumattomia roskia. Yksittäisiä roskapihtejä saa lainattua kirjastolta.

Myös Leppävirran kirkonkylän asukasyhdistys aloittaa kesäkauden roskakävelyt to 2.5. klo 10.00 alkaen, lähtö kirkon ja K-supermarketin väliseltä parkkipaikalta.

Sorsakoski ja Oravikoski

Huom! Järjestämme lisäksi Oravikoskella ja Sorsakoskella Miljoona roskapussia -kampanjaviikonlopun 18.-19.5. klo 9-16, jolloin löydät roskille tarkoitetun keräysastian Oravikoskella Kuntotalon pihalta, Keilatie ja Sorsakoskella Sorsakosken koulun sisäpihalta.

Muistathan kirjata keräämäsi roskapussimäärän

Muistathan päivän päätteeksi merkitä keräämäsi roskapussimäärän Ylen sivujen laskuriin: Laskuri löytyy tästä osoitteesta. HUOM! Väärinkäytösten vuoksi ilmoittajan on ensin luotava itselleen Yle Tunnus, jotta roskapussien määrän voi ilmoittaa laskuriin. Ohjeet Yle Tunnuksen luomiseen löytyvät tästä linkistä.

#miljoonaroskapussia #leppävirta