Maksuttomien liikuntakorttien hakumenettely uudistuu

Kuvassa iloisia junioreita ja senioreita liikkumassa kahvakuulien kanssa.
  • Leppävirran kunta tukee kuntalaisten liikuntamahdollisuuksia mm. edullisilla juniori- ja senioriliikuntakorteilla. Juniorikortit maksavat 50 € / puoli vuotta ja 90 € / vuoden.
  • Seniorikorttien hinnat 60 / 100 €. Molemmilla korteilla saa rajattoman käyttöoikeuden kylpylään, kuntosaleille ja hiihtoareenalle hiihtokaudella.
  • Juniorikortti on etu kaikille leppävirtalaisille 4-19 vuotiaille. Alle 4-vuotiaat pääsevät kylpylään ilmaiseksi. Itsenäisen kuntosalikäytön ikäraja on 12 vuotta.
  • Seniorikortti on etu kaikille leppävirtalaisille eläkeläisillä iästä riippumatta. Yli 80-vuotiaille leppävirtalaisille kortti on aina maksuton.

Edullisten myytävien korttien lisäksi kunta on varannut 100 kpl maksuttomia juniori- ja seniorikortteja taloudellisin, terveydellisin tai sosiaalisin perustein jaettavaksi. Korttia voi hakea tällä lomakkeella
Tarvittaessa lomakkeen saa tulostettuna Vesileppiksestä, kirjastosta tai kunnantalolta.
Korttia voi hakea henkilö itse tai esim. hänen huoltajansa. Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta käsittelee saapuneet hakemukset ja tekee päätöksiä maksuttomien korttien myöntämisestä kaikissa kokouksissaan.

Leppävirran kunta ostaa liikuntapalvelut ja liikuntapaikkojen hoidon Leppävirran Virkistysuimala Leppäkerttu Oy:ltä. Liikuntapalvelusopimus on esitelty tällä verkkosivulla.
Liikuntapalveluihin voi tutustua yhtiön verkkosivuilla.