Leppävirran Walkers etsii vapaaehtoisia aikuisia mukaan toimintaan

Walkers-toiminnan ytimessä on nuorten ja turvallisten aikuisten kohtaaminen. Nuorisotyön ammattilaiset ja vapaaehtoistyöntekijät kohtaavat nuoria jalkautuen kunnan alueelle.

Jokainen vapaaehtoinen aikuinen koulutetaan eikä erityisosaamista vaadita. Koulutuksen jälkeen vapaaehtoiset osallistuvat toimintaan oman aikataulunsa puitteissa. Toiminta on ammatillisesti ohjattua eikä työvuoroissa koskaan tarvitse olla yksin. Koulutus on maksuton.

Mikäli heräsi kysymyksiä tai kaipaat lisätietoa, ota yhteyttä Marko Räsäseen 040 566 4630 tai marko.rasanen@leppavirta.fi

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon. Aseman Lapset ry toimii valtakunnallisena taustayhteisönä kaikille Walkerseille. Walkers-toimintaa toteuttavat yhteistoimintasopimuksen allekirjoittaneet taustayhteisöt eli kunnat, kaupungit, seurakunnat tai yhdistykset. Toiminta täydentää paikallista nuorisotyötä ja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta.