Leppävirran kunnan verkkosivut uudistuivat

Kuvassa on teksti Leppävirta tiedottaa

Leppävirran kunnan brändi uudistettiin vuonna 2021 ja uusi verkkosivusto on jatkoa brändityölle. Verkkosivut on uudistettu vastaamaan paremmin nykyajan vaatimuksia ja kunnan uusi visuaalinen ilme uuden logon kera löytyy nyt myös kotisivuilta. 

Sivuston tavoitteena on olla entistä selkeämpi ja saavutettavampi kaikille kuntalaisille ja muille sivuston vierailijoille. Etusivulta löytyvää hakutoimintoa on parannettu ja sen avulla pyritty helpottamaan sivuston sisältöjen, kuten palvelujen, tiedotteiden sekä yhteystietojen löytymistä. Verkkosivujen tekninen alusta vaihtui yleisesti käytettyyn WordPress -julkaisualustaan, ja on näin ollen paremmin muokattavissa aina tarpeen mukaan.

Verkkosivujen sisällön laajuus on kuntapuolella suuri ja sen vuoksi sivustolta voi löytyä julkaisuhetkellä korjattavaa. Pyrimme havaitsemaan ja korjaamaan mahdolliset puutteet mahdollisimman pian. Kehittämistyö jatkuu sivuston julkaisun jälkeen ja verkkosivustoa parannetaan jatkuvasti palautteen ja analytiikan perusteella palvelemaan kuntalaisia mahdollisimman hyvin. Palautetta ja toiveita sivuja koskien voi jättää etusivun alaosasta löytyvän palautelomakkeen kautta.

Kotisivujen uudistusprojektin yhteistyökumppanina toimii Avidly Oy.

Lisätiedot: Paula Pöllänen, viestintä- ja markkinointipäällikkö, paula.pollanen(at)leppavirta.fi