Kotikulmat valoissa 30.10.-30.11.

12.10.2021 klo 00:00

Valot syttyvät kotikulmille

Siilinjärveltä vuonna 2020 alkunsa saanut Kotikulmat valoissa -valaistuskampanja laajenee Pohjois-Savon alueelle 30.10 – 30.11.2021.  Teemana on ”Arjen valojuhlaa - valoa arkeen”. Kampanjalla halutaan muistuttaa iloa tuottavista ja arjen jaksamista lisäävistä asioista pimeänä aikana. Mukaan kampanjaan on kutsuttu yhdistyksiä, yrityksiä, organisaatioita ja yksityisiä ihmisiä. Kampanjan aikana eri organisaatiot valaisevat kohteitaan koko maakunnan alueella, mutta kukin voi osallistua itselleen sopivalla tavalla. Valoa pimeyteen voi muille tuoda monin eri tavoin yksilönä ja yhteisönä. 

Kampanjan tavoitteena on laajentua osallistavaksi, kaikkien pohjoissavolaisten yhteiseksi toiminnaksi, johon mahdollisimman moni osallistuu valaisemalla omia kohteitaan ja jakamaan niitä somessa hashtagilla #kotikulmatvaloissa. Asukkaita kutsutaan tekemään myös valon tekoja toisilleen: kutsumaan yksinäisen kynttiläillalliselle, laittamaan lyhdyn ovelle tervetulon merkiksi tai vaikkapa kutsumaan kotinurkissa pyörivän mukaan yhteiseen harrastukseen.

Valaistuskampanjan aikana järjestetään myös tapahtumia, joiden teema liittyy jollain tavalla valoon. Kaikki Pohjois-Savossa järjestettävät Kotikulmat valoissa -tapahtumat kootaan Kuopion Seinälle Tapahtumaportaali (kuopionseina.fi)

Lisätietoja:

Ann-Mari Karvinen

kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja

ann-mari.karvinen@leppavirta.fi  
044 797 5676

Leppävirran kunta

PL 4 / Savonkatu 39

79100 Leppävirta

https://leppavirta.fi/kulttuurijavapaaaika 
https://www.facebook.com/annmari.karvinen.33/