Varrella Virran - Rooted In The Roots 3.8.

03.08.2019 klo 14:43

Varrella Virran on Leppävirralla vuosittain järjestettävä musiikkitapahtuma.

Varrella Virran - Rooted In The Roots järjestetään ravintola Virranpojassa. Pääosassa ovat yhtyeet, joissa esiintyy vähintään yksi leppävirtalaistaustainen muusikko eli joku bändin jäsen on asunut jossain välissä Leppävirran kunnan alueella tai hänellä on tai on ollut muita vahvoja siteitä Leppävirtaan esim. puoliso, kesämökki, vanhemmat tai työpaikka.
Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin elokuun alkupäivinä vuonna 2013 Ravintola Virranpojan alueella. 2015 Varrella Virran siirtyi Hotelli Vesileppikseen, jossa viihdyttiin pari seuraavaa vuotta. Vuonna 2018 tapahtuma palasi juurilleen Ravintola Virranpojan alueelle ja sinne se myös jää. Tapahtuma järjestetään vuonna 2019 seitsemännen kerran.
Tapahtumassa on viimeisen viiden vuoden aikana esiintynyt pitkälle toistasataa muusikkoa. On nähty lähes sata live-esitystä noin viideltäkymmeneltä eri bändiltä. Yleisökin on löytänyt tapahtuman ja yleisöennätys lienee jossain 500-600 katsojan paikkeilla. Tänä vuonna on tarkoitus tehdä uusi yleisöennätys, olethan mukana?
Tapahtuman isä, juontaja ja yleinen puuhamies on Petri Viitala, harrastelijamuusikko itsekin. Hän keikkailee useamman kokoonpanon kanssa ja häneltä onnistuu lähes kaikki musiikkityylit humpasta heviin.

Lisätietoja Varrella Virran tapahtumasta tästä linkistä.

Järjestäjä:
Petri Viitala
varrellavirrantapahtuma@gmail.com
040 562 9200