Erja Lyytinen 26.4.2019

26.04.2019 klo 01:00

ERJA LYYTISEN Another World -kiertue Vesileppiksessä 26.4.2019

Suomen kansainvälisesti suosituimman blueskitaristin ERJA LYYTISEN Another World -kiertue pysähtyy Vesileppiksessä 26.4.2019. Kiertue promotoi Lyytisen uutta Another World -albumia, jolla vierailevat MICHAEL JACKSONIN ja JEFF BECKIN yhtyeissä loistanut JENNIFER BATTEN ja slidekitaravirtuoosi SONNY LANDRETH.

"Kiertuekeväämme alkoi maaliskuussa Kanadasta ja Briteistä ja se saapuu huhtikuussa Suomeen. Odotamme innolla, että pääsemme soittamaan Vesileppiksessä, sillä paikka on tullut tutuksi lomanviettokohteena, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun soitamme siellä. On mukava pulahtaa kylpylän altaaseen ennen keikkaa ja karistaa soundcheckin jälkeen liiat kiertuepölyt!" Lyytinen sanoo. Lyytinen yhdistää soitossaan modernia ja vanhaa bluesia. Hän on kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan Suomessa ja ulkomailla. Hänet valittiin ensimmäisenä suomalaisena vuoden kitaristiksi European Blues Awardsissa vuonna 2017.

Vesileppiksessä on tarjolla ensimmäistä kertaa SHOW & DINNER -PAKETTEJA konsertin yhteydessä. Illallinen nautitaan tapahtumapaikassa, Vesileppiksen ravintolassa ennen konserttia. Ovet aukeavat muulle yleisölle pari tuntia illallisen alkamisen jälkeen.

Ennakkoliput 26,50 € Vesileppiksen vastaanotosta ja Ticketmasterista. SHOW & DINNER 45 €

AIKATAULU: Dinner klo 19 ja Show klo 21 (ovet aukeavat show-yleisölle klo 20)

www.vesileppis.fi
Järjestäjä:
Sport & Spa Hotel Vesileppis
myynti@vesileppi
029 170 0170