Joroisten Musiikkipäivät: Laulun ja musiikillisen ilmaisun kurssi, Alapihan Kartano 23.-25.7.2022

23.07.2022 klo 13:33

Joroisten Musiikkipäivät järjestää lapsille ja nuorille laulukurssin. Kurssilla voit saada yksilö- ja ryhmäopetusta riippuen ilmoittautujien määrästä. Kurssilla lauletaan erilaisia lauluja, tehdään ilmaisuharjoituksia ja nautitaan musiikin riemusta. Kurssin päätteeksi pääset halutessasi laulamaan yleisölle pianosäestyksellä. Kurssista ei peritä osallistumismaksua. Kurssin päätöskonsertti pidetään maanantaina 25.7. klo 15.00. Konserttiin on vapaa pääsy.

Paikka: Alapihan kartano, Leppävirrantie 14, Leppävirta
Aikataulu: Riippuen osallistujamäärästä, jokainen kurssilainen saa kaksi tai kolme omaa laulutuntia, kestoltaan 20 min, lisäksi joka päivä ryhmäopetusta. Tarkempi aikataulu sovitaan kesäkuun alussa.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Kurssille voivat ilmoittautua 6 - 15 -vuotiaat lapset ja nuoret. Ilmoittautumiset 31.5. mennessä: info@joroinenmusicfestival.fi tai 040 7646990.

Kurssin opettajat: Mari Karjalainen on koulutukseltaan laulun sekä luokanopettaja. Hän on ohjannut lasten ja nuorten musikaaliproduktioita ja näistä viimeisin tuotanto oli Linkolan Peter Pan. Hän on myös käsikirjoittanut ja esittänyt useita lasten konsertteja. Karjalainen on ohjaajana innostava ja saa lapset ja nuoret mukaan leikkimään musiikin avulla. Hän toimii tällä hetkellä Lahden konservatoriossa laulun lehtorina ja ohjaa näyttämöilmaisua. Lisäksi hän toimii freelancer laulajana.
Marjaana Merikanto toimii pianonsoiton lehtorina, säestäjänä ja liedopettajana Vantaan musiikkiopistossa. Kuluneen lukuvuoden hän on työskennellyt myös Lahden konservatoriossa laulajien säestäjänä. Merikanto konsertoi aktiivisesti eri kokoonpanoissa ja toimii innostavana opettajana musiikkikursseilla.