Maisematontit rannan läheisyydessä

Rauvastenlahdentien varrella, rannan läheisyydessä on jäljellä yksi omakotitontti. Tontti on kolmen tontin korttelissa itäisin. Tontin koko on noin 0,5 ha ja hinta 1 €/m².

Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden tai kahden perheen asuinrakennuksen, talousrakennuksen ja saunan. Rakennusten kerrosala saa olla enintään 250 m². Uudisrakentamisen tulee sopeutua olemassa olevaan rakennuskantaan.

Rakennuspaikat ovat kunnan vesijohdon toiminta-alueella edellyttäen siten liittymisen vesijohtoverkostoon. Viemäriverkostoon liittyminen on mahdollista. Tontille on rakennettava lisäksi kiinteistökohtainen pumppaamo (paineviemäri). Kiinteistön paineviemärin rakentaminen on rakentajan omalla kustannuksella.

Liittymät

Alueella on Savon Voiman sähköliittymät. Sähköliittymä asioissa voi olla yhteydessä liittymäpalveluun puh. (017) 224 300 tai tekninen.myynti@savonvoima.fi

Vesi- ja viemäriliittymä asiossa yhteys:

Hanna Veijalainen
vesihuollon käyttöpäällikkö
puh. 044 768 4466 tai hanna.veijalainen@leppavirta.fi

Arvioidut liittymä kustannukset (nämä tiedot voi muuttua):

Linkki avaa pdf-tiedoston Rauvastenlahdentien liittymähinnoista uuteen ikkunaan  

Tontin vuokraaminen

Tonttien vuokraaminen 50 vuoden vuokrasopimuksella on mahdollista. Tonteista peritään tällöin vuotuista vuokraa seitsemän prosenttia kyseisen tontin luovutushinnasta. Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Vuokratontti on mahdollista ostaa omaksi rakentamisvelvollisuuden täyttämisen jälkeen.

Tonteille on rakentamisvelvollisuus kolmen vuoden sisällä kauppakirjan/vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Tonttien varausmaksu on 150 €, joka on voimassa kolme kuukautta. Tonttikaupan yhteydessä varausmaksu palautetaan.

Särkiniemi, osto-, vuokraus ja varauslomakkeet

(Karttapaikka: Valitse tontti, saat lisätietoja ikkunaan oikealle -> vieritä pallkkia kunnes näkyy lisää tämä tontti hakemukseen -painike)

Tonttien sähköinen osto- ja varauslomake löytyy karttapalvelun verkkosivulta

 

Lisätietoja:

Maankäyttöinsinööri
Merja Tuomainen puh. 044 768 3558

Kaavoittaja
Suvi Nenonen puh. 044 797 5523

Elinkeinoasiamies
Antti Tulila puh. 044 750 7023

 

sähköposti: etunimi.sukunimi@leppavirta.fi

Särkiniemen maisematonttien sijaintikartta