Rauvastenlahdentien varrella, rannan läheisyydessä 2 kpl omakotitontteja.
Tonttien koot noin 0,6 ha ja 0,5 ha. Tonttien hinta 1 €/m².

Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden tai kahden perheen asuinrakennuksen, talousrakennuksen ja saunan. Rakennusten kerrosala saa olla enintään 250 m². Uudisrakentamisen tulee sopeutua olemassa olevaan rakennuskantaan.

Rakennuspaikat ovat kunnan viemäriverkoston toiminta-alueella, edellyttäen siten liittymisen viemärihuoltoverkostoon. Tontille on rakennettava lisäksi pumppaamo (paineviemäri). Rakentaminen on omalla kustannuksella. Ei kuulu vesijohtoverkoston toiminta-alueelle. 

Liittymät

Alueella on Savon Voiman sähköliittymät. Sähköliittymä asioissa voi olla yhteydessä liittymäpalveluun puh. (017) 224 300 tai tekninen.myynti(at)savonvoima.fi.

Vesi- ja viemäriliittymä asiossa yhteys:
Hanna Veijalainen
vesihuollon käyttöpäällikkö
puh. 044 768 4466 tai hanna.veijalainen(at)leppavirta.fi

Arvioidut liittymä kustannukset (nämä tiedot voi muuttua):

Liitymähinnat

Tontin vuokraaminen

Tonttien vuokraaminen 50 vuoden vuokrasopimuksella on mahdollista. Tonteista peritään tällöin vuotuista vuokraa seitsemän prosenttia kyseisen tontin luovutushinnasta. Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Vuokratontti on mahdollista ostaa omaksi rakentamisvelvollisuuden täyttämisen jälkeen.

Tonteille on rakentamisvelvollisuus kolmen vuoden sisällä kauppakirjan/vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Tonttien varausmaksu on 100 €, joka on voimassa kolme kuukautta. Tonttikaupan yhteydessä varausmaksu palautetaan.

Särkiniemi, osto-, vuokraus ja varauslomakkeet

(Karttapaikka: Valitse tontti, saat lisätietoja ikkunaan oikealle -> vieritä pallkkia kunnes näkyy lisää tämä tontti hakemukseen -painike)

Karttapaikka

Lisätietoja: 
Kaavoittaja
  Suvi Nenonen puh. 044 797 5523
Elinkeinoasiamies
  Antti Tulila puh. 044 750 7023
Maankäyttöinsinööri
  Merja Tuomainen puh. 044 768 3558

sähköposti: etunimi.sukunimi(at)leppavirta.fi

Särkiniemi_maisematontteja.jpg