Leppävirran lukio - laadukas yleislukio

lukion logo 200x140.jpg

Innostava ilmapiirimme kannustaa hyviin opintosuorituksiin ja ylioppilaskirjoitusmenestykseen. Valtakunnallisissa lukiovertailuissa Leppävirran lukio on vuodesta toiseen sijoittunut Pohjois-Savon kärkisijoille. Laadukas lähilukiomme antaa hyvät lähtökohdat jatko-opintoihin!

Kilpaurheilu ja opiskelu on mahdollista yhdistää Leppävirran lukiossa. Meillä voi suorittaa 13 urheiluvalmennukseen liittyvää soveltavaa lukiokurssia. Olemme  Kuopion alueen urheiluakatemian jäsenoppilaitos.

Toimimme yhteistyössä Pohjois-Savon II asteen oppilaitosten ja verkko-opetuspalveluja tarjoavan Isoverstaan kanssa. Opiskelija voi suorittaa yhdistelmätutkinnon tai täydentää omaa opinto-ohjelmaansa harvinaisemmillakin lukiokursseilla. Kansainvälistä väriä opiskeluun tuovat opintomatkat ulkomaille sekä vireä opiskelijavaihto. Ruotsin kielen opintoja tukevassa TOKI-projektissa teemme yhteistyötä yli kielirajan, suomenruotsalaisen Gymnasiet i Petalaxin lukiolaisten kanssa. Ruotsin kieltä opiskellaan myös eluokkatandemia hyödyntäen, eli virtuaalisessa oppimisympäristössä yhdessä petolahtelaisten nuorten kanssa.

Lukiomme kotisivut löytyvät Peda.netistä

Yhteystiedot

Leppävirran lukio, Savonkatu 49, 79100 Leppävirta

Rehtori Anni Virnes
puh. 040 822 7273

Koulusihteeri Jaana Hyppönen 
puh. 044 7975513 

Opinto-ohjaaja Jyrki Lempinen
puh. 044 7975127

Lukion opettajien ja muun henkilökunnan nimilista sekä yhteystiedot löytyvät myös Peda.netistä.

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@leppavirta.fi ilman ääkkösiä ja väliviivoja.

Lukion yleinen sähköposti: lukio(at)leppavirta.fi