Leppävirran lukio - laadukas yleislukio

Leppävirran lukion logo

Innostava ilmapiirimme kannustaa hyviin opintosuorituksiin ja ylioppilaskirjoitusmenestykseen. Valtakunnallisissa lukiovertailuissa Leppävirran lukio on vuodesta toiseen sijoittunut Pohjois-Savon kärkisijoille. Laadukas lähilukiomme antaa hyvät lähtökohdat jatko-opintoihin!

Kilpaurheilu ja opiskelu on mahdollista yhdistää Leppävirran lukiossa. Meillä voi suorittaa 13 urheiluvalmennukseen liittyvää soveltavaa lukiokurssia. Olemme  Kuopion alueen urheiluakatemian jäsenoppilaitos.

Toimimme yhteistyössä Pohjois-Savon II asteen oppilaitosten ja verkko-opetuspalveluja tarjoavan Isoverstaan kanssa. Opiskelija voi suorittaa yhdistelmätutkinnon tai täydentää omaa opinto-ohjelmaansa harvinaisemmillakin lukiokursseilla. Kansainvälistä väriä opiskeluun tuovat opintomatkat ulkomaille sekä vireä opiskelijavaihto. Ruotsin kielen opintoja tukevassa TOKI-projektissa teemme yhteistyötä yli kielirajan, suomenruotsalaisen Gymnasiet i Petalaxin lukiolaisten kanssa. Ruotsin kieltä opiskellaan myös eluokkatandemia hyödyntäen, eli virtuaalisessa oppimisympäristössä yhdessä petolahtelaisten nuorten kanssa.


Tutustu lukiomme kotisivuihin Pedanetissä 
 

Yhteystiedot

Leppävirran lukio, Laivurintie 19, 79100 Leppävirta

Vs. rehtori Niina Häkkinen
puh. 040 8206546

Apulaisjohtaja Reima Rouvinen
puh. 050 5663794

Koulusihteeri Eveliina Immonen
puh. 044 7975513 

Opinto-ohjaaja Karoliina Nissinen
puh. 044 7975127

Lukion opettajien ja muun henkilökunnan nimilista sekä yhteystiedot löytyvät myös Peda.netistä.

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@leppavirta.fi ilman ääkkösiä ja väliviivoja.

Lukion yleinen sähköposti: lukio@leppavirta.fi