Kesätyöseteli leppävirtalaisille yhdeksäsluokkalaisille

Leppävirran kunta tukee Leppävirran kunnassa kirjoilla olevia yhdeksäsluokkalaisia kesätyön haussa. Kunta maksaa 200€ tuen työnantajalle, joka palkkaa leppävirtalaisen yhdeksäsluokkalaisen vähintään kahdeksi viikoksi töihin 3.6.2019-30.8.2019 välisenä aikana.

Tukeen oikeutetuille nuorille jaetaan henkilökohtainen ja numeroitu kesätyöseteli. Setelin voi hyödyntää vain yhteen työpaikkaan ja tuen suuruus on kiinteä 200 €/nuori. Työnantaja voi olla yritys, yhdistys tai yksityinen elinkeinonharjoittaja. Mahdolliset sukulaisuussuhteet eivät ole este kesätyötuelle.

Työsuhteen keston, työajan ja palkan tulee olla vähintään Tutustu työelämään ja tienaa – mallin suositusten mukainen: kesätyöjakson pituus on kaksi viikkoa (10pv), työaika on 30h/vko ja kertakaikkinen palkka kahden viikon jakson ajalta vähintään 350 € (lomaraha sisältyy palkkaan).

Työnantaja maksaa lakisääteiset sivukulut ja pidättää palkasta mahdolliset maksut. Palkkauksen suhteen työnantajien on hyvä huomioida, että joillakin sopimusaloilla Tutustu työelämään ja tienaa – mallin mukainen palkka voi olla erilainen kuin tässä ohjeessa.

Kesätyösetelilomake palautetaan työllisyyskoordinaattorille mieluiten ennen työsuhteen alkua, kuitenkin viimeistään 30.9.2019. Mikäli lomake palautetaan ennen työsuhteen alkua, tuen saamisen edellyttämien ehtojen täyttyminen voidaan tarkistaa etukäteen.

Setelin oikeuttaman tuen maksamista varten työnantaja toimittaa kopion palkkakuitista ja työsopimuksesta koordinaattorille työsuhteen päätyttyä tai viimeistään 30.9.2019 mennessä.

 

Yhteydenotot ja lomakkeiden toimitus:

työllisyyskoordinaattori Jonna Torni-Holopainen
p. 044 797 5057, jonna.torni-holopainen@leppavirta.fi