Leppävirran Nuorisopalveluiden kerhot kaudella 2018-2019:

Bändi- ja musiikkikerhoja vetää nuoriso-ohjaaja Marko Räsänen maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Vapaita aikoja voi suoraan tiedustella marko.rasanen@leppavirta.fi 

Nuokkarilla on tarjolla ohjattua bänditoimintaa, jossa opetellaan bändisoiton perusteita sekä kehitetään musiikin tiedollisia ja taidollisia valmiuksia. Myös omatoimiset bändit voivat kysyä harjoitteluaikoja. Aiempaa soittokokemusta ei tarvitse olla.

Nuokkarilla on rummut, kitara, basso, vahvistimia, koskettimet ja äänentoistolaitteet eli omia soittimia ei tarvitse kerhoon tuoda. 

Nuorisopalvelut vastaa kerholaisten tapaturmavakuutuksesta kerhoaikana.

Palloilukerhot

Palloilukerhossa suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa kerhokalenteri. Tarkoituksena on kokeilla eri lajeja ja löytää itselleen juuri mieleinen laji!

Tiistaisin Kivelän salissa klo 14-15:30 palloilukerho yläkouluikäisille ja siitä vanhemmille. Mukaan voi ilmoittautua milloin vain vastaavalle nuoriso-ohjaajalle Kaisa Suhoselle osoitteeseen kaisa.suhonen@leppavirta.fi . 

Keskiviikkoisin Kivelän salissa klo 15-16:30 palloilukerho 3-6 luokkalaisille. Mukaan voi ilmoittautua milloin vain vastaavalle nuoriso-ohjaajalle Kaisa Suhoselle osoitteeseen kaisa.suhonen@leppavirta.fi