Vuonna 2014 tuli kuluneeksi 375 vuotta siitä, kun Leppävirta muodostettiin omaksi pitäjäkseen vuonna 1639. Varsinaista syntymäpäivää vietettiin kotiseutujuhlassa Leppävirta-päivien yhteydessä kesäkuussa.
 

Tule mukaan rakentamaan ohjelmaa

Kunta haastaa eri toimijat tuomaan omia tapahtumiaan yhteiseen juhlavuoden ohjelmaan. Kunnan kotisivujen kautta voitte koko vuoden ajan ilmoittaa tapahtumianne tapahtumakalenteriin. Onko teillä erityisiä tapahtumia tai tilaisuuksia, joista haluaisitte kertoa muillekin? Tapahtuuko teillä jotakin mielenkiintoista, jota haluaisitte esitellä muille leppävirtalaisille? Kaikki tapahtumatiedot, vaikkapa kylätapahtumista, ovat erittäin tervetulleita! Entä haluaisitteko järjestää vuoden aikana avoimet ovet tai kutsua kuntalaisia tutustumaan toimintaanne?

Mikäli tapahtumanne on vielä idean asteella tai teillä on muuta kysyttävää juhlavuodesta, voitte ottaa yhteyttä sivistysjohtaja Johanna Vesteriseen.

Haaste on avoin kaikille: Yhdistyksistä järjestöihin ja yrityksistä seuroihin ja seurakuntiin. Tehdään yhdessä muistettava juhlavuosi! Tapahtumanjärjestäjät saavat halutessaan juhlavuoden tunnuksen käyttöönsä.
 

Jaa kokemuksesi ja tarinasi: 375 hyvää syytä asua Leppävirralla!

Toivomme osallistumista kaikilta kuntalaisilta! Kerro meille miksi Leppävirta on sinun kotikuntasi, mikä on parasta Leppävirtaa?  Onko sinulla hauska sanonta tai iskulause joka sopii mielestäsi leppävirtalaisuuteen? Valokuva, jossa kiteytyy kuntamme parhaat puolet? Jaa kokemuksesi, muistosi ja tarinasi meille. Keräämme tänne juhlavuosi-sivulle ihmisten kuvia, tarinoita ja ajatuksia leppävirtalaisuudesta.

Kaikki kuntalaiset ovat tervetulleita mukaan ideoimaan ja rakentamaan juhlavuotta. Ideoita ja ehdotuksia voi lähettää sähköpostilla kunta(a)leppavirta.fi tai postitse osoitteella:

Leppävirran kunta / 375v
PL 4
79101 Leppävirta.

Liitäthän mukaan yhteystietosi.

 

Lisätietoja:
Sivistysjohtaja Johanna Vesterinen p. 044 797 5676
Johdon sihteeri Seija Heiskanen p. 0400 703 213

sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@leppavirta.fi