Ilmoittautuminen perusopetukseen.

Syksyllä 2021 koulunsa aloittavat vuonna 2014 tai aiemmin syntyneet lapset, jotka eivät ole vielä aloittaneet koulua. Oppilas käy ensisijaisesti sitä lähikoulua, jossa on hänen luokka-asteensa opetusta. Oppilaalla on tämän lisäksi oikeus hakeutua muuhun kouluun. Tällöin tulee olla lyhyt perustelu, joka merkitään ilmoittautumislomakkeeseen.

Ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen tehdään ensisijaisesti internet-pohjaisen Wilma-järjestelmän kautta. Sähköinen ilmoittautuminen on tarkoitettu huoltajille, joilla on Wilma-tunnukset. Lomakkeet on avattu Wilmassa ilmoittautumista varten. 

Wilmassa hakemus löytyy kohdassa Lomakkeet → Perusopetukseen ilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen aamu- ja iltapäivätoimintaan  

Samaan aikaan perusopetukseen ilmoittautumisen kanssa on hakeminen koulun aamu-ja iltapäivätoimintaan kaudelle 2021-2022. Tarkemmat ohjeet aamu-ja iltapäivätoiminnasta on omalla nettisivulla.

Sähköinen hakemus aamu-ja iltapäivätoimintaan löytyy Wilmasta kohdasta Hakemukset ja päätökset.  Klikkaa oikeasta reunasta uusi hakemus ja valitse Hakemus aamu-ja iltapäivätoimintaan.

Koulut ja koululaisten aamu-ja iltapäivätoiminta alkaa keskiviikkona 12.8.2021

Koulukuljetusten osalta tutustu päivitettyyn koulukuljetusohjeeseen kohdassa Koulukuljetus.

Mikäli sähköinen ilmoittautuminen ei ole mahdollista ilmoittautumisen perusopetukseen ja hakemisen aamu-ja iltapäivätoimintaan voi tehdä paperisella ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeet voi tulostaa allaolevista linkeistä. Lomakkeita saa myös koulutoimistosta ja esiopetuksesta.

Lomake täytetään ja palautetaan koulutoimistoon viimeistään (aikataulu ilmoitetaan myöhemmin).

Koulutoimiston osoite on: Savonkatu 39, 79100 Leppävirta.

Lisätietoja kouluun ilmoittautumisesta saa sivistysjohtaja Sari Ihalaiselta, puh. 044 7975 669 tai koulutoimistosta, puh. 044 7975 411.

Näistä linkeistä voi tulostaa paperisen lomakkeen:

Perusopetukseen ilmoittautuminen
Hakemus aamu- ja iltapäivätoimintaan

Hakemus koulunkäyntioikeus toiseen kuntaan

Lukuvuoden 2021-22 työ- ja vapaapäivät löytyy täältä