Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustukset

Leppävirran kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta tukee liikuntaa, kulttuuria, kyliä ja muuta kansalaistoimintaa avustuksilla. Avustusten määrärahaa on pystytty viime vuosina nostamaan.

Yhteenveto kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustuksista 2015-2018

Haettavista avustuksista tiedotetaan mm. kunnan verkkosivuilla, kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen uutiskirjeessä ja Soisalon Seutu -lehdessä.

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

OHJAAJATUEN HAKEMINEN SYYSKAUDELLE 2019

Vuoden 2019 syyskauden 1.8.-31.12.2019 ohjaajatuen hakuaika on toukokuussa (klo  00.00 1.5.2019 – klo 24.00 31.5.2019). Hakuajan ulkopuolella toimitetut hakemukset hylätään.

Tukea voi hakea kaikkien alojen ohjattuun harrastustoimintaan. Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta päätti 31.1. kokouksessaan varata liikunnan avustusmäärärahasta 20 000 € ja muiden toimijoiden avustussummasta 2 000 € ohjaajatukena jaettavaksi vuonna 2019. Lautakunta päätti tuen tasoksi 5 € / kerhokerta.

Kevätkauden 2019 ohjaajatuesta tehtiin ennakkopäätökset 31.1. lautakunnan kokouksessa. Tuki maksetaan jälkikäteen raportoinnin perusteella. Syyskauden 2019 tukea haetaan toukokuussa, ennakkopäätökset tehdään kesäkuun kokouksessa.
Vuonna 2018 toteutettu avustusuudistus ohjaa avustusten hakemiseen sähköisesti. Hakumahdollisuus paperilomakkeella säilytetään tarvittavan siirtymäkauden.

Avustushakemusten täyttämiseen annetaan neuvontaa huhti-toukokuun ajan ajanvarauksella:
ann-mari.karvinen@leppavirta.fi
044 797 5676

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustukset

Alla on esitelty kaikki kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustusmuodot. Avustussääntö ja muut ohjeet ovat hakulomakkeessa.

1. Tuki liikunnalle, kylille ja muille toimijoille

Hakuaika edellisen vuoden marraskuussa seuraavan vuoden toimintaan. Avustuspäätökset tehdään vuoden ensimmäisessä lautakunnan kokouksessa tammikuussa. Avustus maksetaan sen saaneille ennakkona. Avustuksen käyttö raportoidaan vuoden kuluessa. Avustusta voivat hakea leppävirtalaiset.

AVUSTUSTEN HAKULOMAKE 
AVUSTUSTEN RAPORTTILOMAKE

2. Ohjaajatuki

Avustuksella tuetaan kaikkien alojen ja ikäryhmien ohjattua harrastustoimintaa. Hakuaika on kaksi kertaa vuodessa: marraskuussa kaudelle 1.1.-31.7. ja toukokuussa kaudelle 1.8.-31.12. Hakemusten perusteella lautakunta tekee ennakkopäätöksen tuesta. Avustuksen saaja raportoi toteutuksesta, maksu raportoinnin perusteella jälkikäteen. Avustusta voivat hakea leppävirtalaiset toimijat.

OHJAAJATUKI HAKULOMAKE
OHJAAJATUKI RAPORTTILOMAKE

3. Sponsorointi

Sponsorituella on jatkuva hakuaika. Avustusta voi hakea myös muu kuin leppävirtalainen toimija.

SPONSOROINTI HAKULOMAKE
SPONSOROINTI RAPORTTILOMAKE

 

HUOM: Kaikkien avustuksen saajien on vuodesta 2016 alkaen täytynyt käyttää tiedotuksessaan Tukemassa Leppävirta -tunnusta, jonka voi ladata alta.

PDF

JGP 

PNG

Lisätietoja:  ann-mari.karvinen@leppavirta.fi / 044 797 5676