Koronarokotukset Leppävirralla

08.10.2021 klo 00:00 | Jaa Facebookiin

Leppävirran terveysasema tiedottaa koronarokotuksista - tietoa yli 12-vuotiaiden kolmannesta koronarokotuksesta ja non-stop rokotuksista

NON-STOP ROKOTUKSET 20.10. KLO 9:00 - 17:00
Kaikki ne, jotka eivät vielä ole saaneet rokotusta Covid- 19 tautia vastaan 1. tai 2. rokote (6 viikkoa ensimmäisestä), ovat tervetulleita ilman ajanvarausta

Yli 16-vuotiaat rokotettavat varaavat ajan sähköisestä ajanvarauksesta sivustolla www.kysteri.fi tai puhelimitse oman alueen hoitajalta klo 8:30-10:30 puh. 044 7171310 ja 044 7171320.

12- vuotta täyttäneet alle 16- vuotiaat voivat vanhempiensa allekirjoittamalla kirjallisella suostumuksella käydä Vesileppis Areenalla saamassa 1. rokoteannoksen. Vanhemmat varaavat ajan lapselleen sähköisesti tai puhelimitse

Viikolla 41: 11.10. – 17.10. 21 ei anneta uusia nettiaikoja

Suomessa tarjotaan tällä hetkellä kolmansia koronarokoteannoksia henkilöille, joiden immuunipuolustus on voimakkaasti heikentynyt.
Voimakkaan immuunipuutteisiksi katsotaan henkilöt, joilla on jokin seuraavista sairauksista tai tiloista:

Elinsiirto
Kantasolusiirto
Vaikea tai keskivaikea synnynnäinen immuunipuutos
Immunosuppressiivinen syöpähoito
Autoimmuunisairauksien hoito immunosuppressiivisilla biologisilla lääkkeillä tai JAK-estäjillä
Dialyysi ja vaikea krooninen munuaisten vajaatoiminta
Pitkälle edennyt tai hoitamaton HIV
Lääkärin arvioima muu vaikea-asteinen immunosuppressiivinen tila

Kolmas koronarokoteannos voidaan antaa immuunipuutteiselle henkilölle, kun toisesta annoksesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta. Yhteydenotot oman alueen hoitajalle.

Rokotus tapahtuu ajanvarauksella Vesileppis Areenalla. Kun varaat aikaa sähköisesti huomioi, että rokotuspaikkoja Vesileppis Areenalla on neljä. Joten valitse itsellesi vastaanottajakohdasta rokotuspiste sekä sopivin kellonaika (se näyttää kyseisen rokotuspisteen vapaat ajat). Kun aikoja ei enää ole, ajanvaraus sulkeutuu. Samoin voit varata ajan sähköisesti myös toiseen rokotukseen.

Mikäli et pääse varaamallesi ajalle, niin muista peruuttaa tai muuttaa ajanvaraustasi soittamalla terveysaseman neuvontaan puh. 017 171307 (ma-to klo 7.45-15, pe 7.45-14, suljettu klo 11.15-11.45)

Uusia aikoja sähköiseen ajanvaraukseen avataan tiistaina aamupäivisin sitä mukaa, kun rokotteita saadaan.

Huomioithan myös ensimmäistä aikaa varatessasi, että tehosterokote on 6 viikon päästä.

Saat jatkossa varattua ajan koronanäytteenottoon OmaKysteri - sähköisen asioinnin palvelussa.

Käythän ajanvarausta edeltävästi tekemässä oirearvion Omaolo – palvelussa osoitteessa www.omaolo.fi joka ohjaa sinut tarvittaessa näytteenottoon.

Varattavista olevista ajoista voit valita itsellesi sopivimman ajankohdan.

Huomioithan palvelussa olevat ohjeet näytteeseen saapumisesta.

Seuraa ilmoitteluamme koronarokotuksista ja ajanvarausajoista Kysterin nettisivuilla, Leppävirran kunnan nettisivuilla sekä paikallislehdessä.