Koronarokotukset Leppävirralla

20.08.2021 klo 15:09 | Jaa Facebookiin

Leppävirran terveysasema tiedottaa 20.8.2021

Tällä hetkellä on käynnissä yli 12- vuotiaiden koronarokotukset. Rokotukset 12-16- vuotiailla tapahtuvat pääsääntöisesti kouluilla. Rokotuksista tiedotetaan wilmassa.

Yli 16-vuotiaat rokotettavat varaavat ajan sähköisestä ajanvarauksesta tai puhelimitse. Rokotus tapahtuu ajanvarauksella Vesileppis Areenalla. Etenemme rokotuksissa THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

Rokotukset jatkuvat Vesileppis Areenalla kaikkien yli 16-vuotiaiden sekä alkavat mahd. pian kouluilla yli 12- vuotiaiden rokottamisella. Rokotetta tulee rajoitetusti kerralla.

Sähköinen ajanvaraus on avautunut kaikille yli 16-vuotiaille sivustolla www.kysteri.fi. Kun aikoja ei enää ole, ajanvaraus sulkeutuu.

Uusia aikoja sähköiseen ajanvaraukseen avataan tiistaina aamupäivisin sitä mukaa, kun rokotteita saadaan.

Kun varaat aikaa sähköisesti huomioi, että rokotuspaikkoja Vesileppis Areenalla on neljä. Joten valitse itsellesi vastaanottajakohdasta rokotuspiste sekä sopivin kellonaika (se näyttää kyseisen rokotuspisteen vapaat ajat).

Viikolla 34 rokotusaikoja voi varata ainoastaan sähköisesti.

Huomioithan myös aikaa varatessasi, että tehosterokote on tasan 8 viikon päästä samaan kellon aikaan kuin ensimmäinen rokote.

Sähköisesti varataan vain ensimmäinen koronarokoteannos. Muutokset tehosterokoteajankohtaan varataan oman alueen hoitajilta. Muutoksia ei tehdä kuin pakottavista syistä (esim. syöpähoidot, leikkaus).


Seuraa ilmoitteluamme koronarokotuksista ja ajanvarausajoista Kysterin nettisivuilla, Leppävirran kunnan nettisivuilla sekä paikallislehdessä.

 

 

Julkaisija: Yleishallinto / Paula Kuohukivi