Opiskele lähihoitajaksi Leppävirralla

29.10.2020 klo 13:50 | Jaa Facebookiin

Työvoimakoulutus alkaa tammikuussa

Koulutukseen osallistujien on mahdollisuus suorittaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisalalla.

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalasta kiinnostuneille, vähintään peruskoulun suorittaneille työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Koulutus alkaa 25.1.2021. Se kestää 2-3 vuotta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan. Aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan.

Koulutus toteutetaan työvaltaisena opiskeluna Leppävirran alueen sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan työpaikoilla. Työvaltaisuudella tarkoitetaan opintopolkua, jossa opiskelija oppii valtaosan tutkinnonosasta tai tutkinnosta työelämässä opettajan ja työpaikan ohjauksessa. Tämän lisäksi opiskelu sisältää suunnitellut lähijaksot Leppävirralla.

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille sellaiset tiedolliset ja taidolliset valmiudet, että he saavat sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon kuuluvat näytöt hyväksytysti suoritettua ja voivat sijoittua ammattitaitoisina lähihoitajina alan työtehtäviin ikääntyvien hoito ja kuntoutumisen osaamisalalle.

Haku koulutukseen päättyy 3.1.2021. Sähköinen hakulomake löytyy TE-palvelujen verkkosivulta, jossa myös lisätietoa koulutuksesta. Hakulomakkeelle tästä linkistä.
Koulutuksen esite tästä (pdf-tiedosto).

Tarvitsetko neuvoja koulutushakemuksen täyttämiseen? Ota yhteys Jonnaan ja sovi tapaaminen:
työllisyyskoordinaattori Jonna Torni-Holopainen
p. 044 797 5057
jonna.torni-holopainen@leppavirta.fi