Kunta on uudistanut verkkosivunsa

13.12.2018 klo 00:00

Verkkosivustot on rakennettu ottaen huomioon myös lähitulevaisuuden tarpeet ja standardit ja ennen kaikkea entistä palvelulähtöisemmiksi. Sivut toimivat uuden teknisen toteutuksensa ansiosta paremmin myös erilaisilla päätelaitteilla kuten matkapuhelin tai taulutietokone.

Sivuston yläreunassa on navigointipalkissa palvelut kohderyhmittäin: Lapsiperheet, Nuoret, Ikäihmiset, Uudet asukkaat, Rakentajat, Työ ja yrittäminen sekä Matkailijat.

Palvelut on koottu aiheittain omiin navigointipainikkeisiin pääsivun kuvaelementin alapuolelle: Asuminen ja ympäristö, Työ ja yrittäminen, Päivähoito ja koulutus, Terveys- ja sosiaalipalvelut sekä Kulttuuri- ja vapaa-aika.

Asioi verkossa –valikkoon on koottu eri sähköiset asiointikanavat. Sieltä löytyy väylä esimerkiksi kuntalaisaloitteen tekemistä varten. Kirjaston ja matkailun ajankohtaisia asioita voi seurata myös some-kanavien kautta.

Tapahtumatietoja julkaistaan kunnan verkkosivulla

Pääsivulta löytyvät uusimmat tiedotteet sekä tiedot tulevista tapahtumista. Julkaisemme verkkosivulla tiedot kunnan alueella järjestettävistä tapahtumista. Tiedot voi lähettää Asioi verkossa –valikosta löytyvällä Ilmoita tapahtuma –lomakkeella. Palvelu on tapahtumajärjestäjille maksuton.

Verkkosivustoa kehitetään edelleen – jätä palautetta

Kuntalaisilta saatu palaute auttaa meitä kehittämään verkkosivustoa entistä paremmaksi. Kehitysehdotukset voi jättää verkkosivujen Palaute –valikosta tai sähköpostitse kunta@leppavirta.fi.

Valmistelussa on vielä sivuston integrointi Suomi.fi-palvelutietovarantoon sekä digitaalisten palvelujen saavutettavuuteen liittyvät ratkaisut.

Verkkosivujen suunnittelu käynnistyi maaliskuussa 2018. Teknisestä toteutuksesta on vastannut Luowa Oy.

Julkaisija: Yleishallinto / Seija Heiskanen